SVK SVKSVK is een bedrijf dat al meer dan 100 jaar ervaring heeft opgebouwd. Kwaliteit word gezien als grootste troef. Zo voert SVK een duurzaam lange termijn strategie welke altijd een direkt voordeel opleverd voor de klant. U koopt immers de beste plaat voor dak en gevel.

Producten

SVK

Ornimat

Dit product wordt in de fabriek kant-en-klaar volgens de opgegeven afmetingen gezaagd: schuin, gebogen, met of zonder voorgeboorde gaten en de randen worden meegekleurd in dezelfde kleur als de zichtzijde.
SVK

Decomat

Deze gevelpanelen zijn gemaakt van dubbelgeperst vezelcementmateriaal met cement, vezels en water als basisgrondstoffen. Hun grote sterkte danken de platen aan de toevoeging van hoogwaardige en duurzame 'wapenings'-vezels.
SVK

Colormat

De Colormat gevelpanelen zijn een natuurlijk product. De gevelplaten zijn in de massa gekleurd en worden na het persen geautoclaveerd om een duurzame plaat te verkrijgen.
SVK

Neptunus golfplaten

Een loods of stal vraag om een robuuste en economische dakbedekking. Decennia lang worden hiervoor golfplaten gebruikt.
SVK vezelcement leien

SVK vezelcement leien

Ardonit, Montana en Fasonit leien zijn vezelcementleien die zowel voor dak als gevel kunnen toegepast worden. SVK leien behoren tot de sterkste klasse (klasse B) volgens de Europese norm.
Alucobond
Eternit
Favemanc
FibreCem
Kingspan
Lankhorst
Mosa
NBK Terracotta
Plastica
Plato
Rockpanel
SVK
Trespa
Werzalit