Eternit EternitEternit is de vooraanstaande speler van alle professionele en particuliere beslissingsnemers in de bouwmarkt. Voor hen ontwikkelen, produceren en verkopen ze oplossingen om daken, gevels en wanden in de nieuw- en renovatiemarkt te realiseren.

Producten

Eter-color

Tectiva (Eter-color)

Deze pure vezelcementplaat garandeert een hoge duurzaamheid. Eter-Color is immers op efficiënte wijze behandeld tegen weersinvloeden met een transparante impregnering.
Natura

Natura

In de massa gekleurde vezelcementplaat, afgewerkt met een rolcoating. De semi-transparante toplaag verleent de plaat een natuurlijk en levendig uitzicht.
Pictura

Pictura

Vezelcementplaat afgewerkt met een dubbele laag watergedragen acrylaatdispersie op de beeldzijde met een UV geharde PU-topcoating. De beeldzijde heeft een glad en mat uitzicht.
Textura

Textura

Vezelcementplaat afgewerkt met een watergedragen acrylaatdispersie met fijne korrelstructuur. De esthetische korrelstructuur verleent de plaat een heel aparte uitstraling. De semi-transparante toplaag verleent de plaat een natuurlijk en levendig uitzicht.
Operal

Operal

Operal is een waterbestendige, vormvaste, onderhoudsvriendelijke en rotbestendige plaat die uitermate geschikt is voor de bekleding van dakranden en geveldelen.
Sidings Cendral

Sidings Cendral

Sidings Cedral zijn gemaakt van vezelcement en andere natuurlijke grondstoffen. Deze gevelstroken zorgen voor een functionele bescherming van alle gevels.
Eternit golfplaten

Ecolor golfplaten

Ecolor vezelcement golfplaten zijn geprofileerde platen, leverbaar in diverse kleuren en afmetingen. De dwarsdoorsnede wordt gevormd door nagenoeg sinusvormige golven.
Eternit vezelcement leien

Eternit vezelcement leien

Alterna is een door drie coatinglagen beschermde vlakke lei, die dankzij haar rechthoekig, met afgekapte hoeken of ruitvormig formaat perfect geschikt is voor zowel nieuwbouw als renovatie. Bovendien kan ze op gevels en op daken verwerkt worden.
Alucobond
Eternit
Favemanc
FibreCem
Kingspan
Lankhorst
Mosa
NBK Terracotta
Plastica
Plato
Rockpanel
SVK
Trespa
Werzalit