vdp projecten

Trespa Meteon

Trespa panelen bestaan uit thermohardende harsen, homogeen versterkt met maximaal 70% op hout gebaseerde vezels. Bij de productie van nieuwe Trespa-platen kan tot maximaal 10% gerecycled restmateriaal worden gebruikt. De homogeniteit en dichtheid van de kern geven het plaatmateriaal een hoge uittrekkracht voor bevestigingsmiddelen. De dimensionale stabiliteit en werkbaarheid van Trespa Meteon zijn vergelijkbaar met die van hardhout, maar deze panelen verweren niet en worden niet aangetast door vocht, schimmel of houtrot.
vdp projecten

Onderhoudsarm

Op het gladde, gesloten en poriënvrije oppervlak kan vuil nauwelijks aanhechten. Noch het oppervlak noch de gezaagde randen hoeven te worden geschilderd of op andere wijze te worden voorzien van een beschermlaag.

Trespa Meteon wordt totaal niet aangetast door niet schurende huishoudelijke schoonmaakmiddelen of sterke organische oplosmiddelen. Dankzij deze kenmerken is Trespa Meteon gemakkelijk te reinigen en draagt het bij tot het realiseren van buitentoepassingen die weinig onderhoud vragen.

Verscheidenheid

Trespa Meteon is verkrijgbaar in een wijd assortiment van kleuren en prints, zoals 'Metallics', 'Wood Decors', 'Naturals'.

Voor vragen over levering en montage van Alucobond kunt u altijd contact opnemen met VDP projecten BV.

Alucobond
Eternit
Favemanc
FibreCem
Kingspan
Lankhorst
Mosa
NBK Terracotta
Plastica
Plato
Rockpanel
SVK
Trespa
Werzalit