vdp projecten

Rockpanel plaatmateriaal uniek in zijn soort

Rockpanel gevelpanelen bezitten een aantal specifieke eigenschappen. Om te beginnen is deze plaat bewerkbaar als hout maar toch duurzaam als steen. Het is temperatuur- en weersbestendig, brandveilig en 100% recyclebaar.

Bij het verwerken van Rockpanel producten gelden doorgaans dezelfde richtlijnen die ook voor houtproducten toepasbaar zijn. Er kan van dezelfde gereedschappen gebruik worden gemaakt.
vdp projecten

Verwerking

Veel bouwstoffen hebben last van uitzetting en krimpen als gevolg van temperatuur en/of vocht(opname). Deze schommelingen veroorzaken nagenoeg geen lengteverandering of breedteverandering bij Rockpanel. Daardoor kan Rockpanel in sommige gevallen naadloos worden toegepast.

Verder zijn Rockpanel platen voorzien van een watergedragen coating die jarenlang zijn uitstraling, kleurechtheid en glans behoudt. En wanneer de platen zijn voorzien van een ProtectPlus laag krijgen ze een extra bescherming tegen UV en graffiti.

Kleuren

Rockpanel is onder andere te bestellen als Rockpanel Colours (met 100 verschillende kleuren), Rockpanel Woods (met een niet reperterende houttekening) en Rockpanel Metallics (voor die extra glans).

Voor vragen over levering en montage van Rockpanel kunt u altijd contact opnemen met VDP projecten BV.

Alucobond
Eternit
Favemanc
FibreCem
Kingspan
Lankhorst
Mosa
NBK Terracotta
Plastica
Plato
Rockpanel
SVK
Trespa
Werzalit