Ornimat

Ornimat, de gevelplaat op maat

Ornimat is geen standaardproduct. SVK levert graag een goede service en gaat daar ver in. Dit product wordt in de fabriek kant-en-klaar volgens de opgegeven afmetingen gezaagd: schuin, gebogen, met of zonder voorgeboorde gaten, perfect zoals u dat wilt.

Ook de afwerking van de plaatranden gebeurt volledig in de fabriek. De randen worden na het zagen meegekleurd in dezelfde kleur als de zichtzijde. Deze full service heeft alleen maar voordelen: geen zaagafval, perfect afgewerkte randen zonder absorptie van vocht en vuil langs de randen.
Ornimat

Garantie

SVK geeft 10 jaar garantie op de duurzaamheid van het materiaal en de kleur. De garantie bepaald dat alle vezelcement platen voldoen aan de eisen van de Europese norm voor weersbestendigheid, maattoleranties, fysieke karakteristieken en duurzaamheid.

Onder invloed van normale weersomstandigheden, zal alleen een beperkte en gelijkmatige patinering optreden met behoud van de basistint. Deze waarborg word alleen gegeven als de platen vakkundig en volgens de plaatsingsvoorschriften van SVK worden verwerkt.

Kleurenpalet

Het Ornimat gamma bestaat uit 20 standaardkleuren + meer dan 60 RAL-kleuren + 16 metallic-tinten (Ornimat Design).

Voor vragen over levering en montage van Ornimat vezelcement panelen kunt u altijd contact opnemen met VDP projecten BV.

Alucobond
Eternit
Favemanc
FibreCem
Kingspan
Lankhorst
Mosa
NBK Terracotta
Plastica
Plato
Rockpanel
SVK
Trespa
Werzalit