Mosa tegels

Mosa tegels

Mosa tegels zijn kaarsrecht. Ze zijn volledig kleurvast omdat ze gemaakt zijn van homogeen materiaal. Ze nemen geen water op, zijn dus vochtontgevoelig, vorstbestand en vormvast. Ook zijn ze graffitibestendig, onbrandbaar en onder-houdsvriendelijk. Bovendien hebben Mosa tegels een lage lichtreflectie.

Aansluitingen bij hoeken, neggen, daken of andere bouwelementen zijn bepalend voor de totale uitstraling van het tegelvlak. Mosa Facades kent die details en levert daarom speciale elementen die zorgen voor een naadloze aansluiting.

Pure Keramiek

Mosa ontwikkelde zijn tegels zodanig dat ze zowel vanuit esthetisch als functioneel opzicht uitermate geschikt zijn voor toepassing op gevels. Mosa tegels zijn van fijnkeramiek in de puurste vorm en van de hoogste kwaliteitsklasse.

Natuurlijke keramische poeders worden via het gepatenteerde Ultragres-procedé in een modern productieproces verwerkt tot hoogstaande fijnkeramische tegels met een uitgesproken natuurlijke matheid. Het uiterlijk van elke tegel is hierdoor uniek.

kleurenwijzer van Mosa tegelsn
In oppervlakken heeft u de keuze uit vlak of gestructureerd (reliëf). De formaten zijn modulair. De grote formaten zijn bij uitstek geschikt voor de mechanisch verankerde geventileerde gevelsystemen. De kleinere tegels - tot mozaïek aan toe - laten zich perfect verwerken in gelijmde gevels.

Voor vragen over levering en montage van Mosa keramische tegels kunt u altijd contact opnemen met VDP projecten BV.

Alucobond
Eternit
Favemanc
FibreCem
Kingspan
Lankhorst
Mosa
NBK Terracotta
Plastica
Plato
Rockpanel
SVK
Trespa
Werzalit