Kingspan Benchmark

Kingspan Benchmark

Benchmark geeft u de voordelen van een dragend geïsoleerd paneel systeem van kingspan en een esthetische afwerking die Kingspan heeft ontwikkeld met verschillende fabrikanten. Hierdoor biedt Benchmark u de vrijheid om alle bestaande grenzen van inspirerend ontwerpen op te zoeken.

De Facade Systemen zijn constructief veilig en bestand tegen langdurige, natuurlijke veroudering. De gevelsystemen zijn uitvoerig getest en de bewezen prestaties worden gegarandeerd.
Kingspan Benchmark

Glas

De folies tussen het glas zijn gemaakt met warmte en lichtbestendige pigmenten in plaats van kleurstoffen om vervagen te voorkomen. Deze Benchmark facade crëert een sterke, duurzame gevel die warmtetransport en warmte opbouw sterk reduceert.
Kingspan Benchmark

Hout

De Benchmark gevelafwerking met hout geeft uw gebouw een natuurlijke uitstraling met warme kleuren en texturen. Daarbij is het De lichte en snel te installeren. Er kan gekozen worden uit verschillende houtsoorten uit beheerde bossen.
Kingspan Benchmark

Trespa Meteon

Een kleurrijk assortiment van architectonische gevelelementen die niet alleen een mooi uiterlijk hebben, maar tevens extreem duurzaam zijn. Alle prints en kleuren van Trespa Meteon zijn mogelijk.
Kingspan Benchmark

Keramische tegels

Keramische tegels zijn de ideale keuze voor het creëren van een moderne, stijlvolle gevel. Er zijn tegels verkrijgbaar in zeer uiteenlopende oppervlakteafwerkingen en maten om eindeloze ontwerpwensen te kunnen realiseren.
Kingspan Benchmark

Keramisch graniet

Keramisch graniet is een fraaie oplossing in samenwerking met Mosa en is verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren in gemarmerde of korrelige variaties die het uiterlijk van graniet en marmer nabootsen.
Kingspan Benchmark

Vezelcement panelen

Architectonische vezelcementplaten bieden de ontwerper subtiele kleurschakeringen en de krachtige, strakke lijnen die benodigd zijn om dynamische en aantrekkelijke gevels te creëren. Hiervoor gebruikt Benchmark: Natura Pro, Textura of Pictura.
Kingspan Benchmark

Metaal

Metaal geeft gevels een modern uiterlijk. Metaal kan in vrijwel elke kleur geleverd worden. Gecombineerd met superieure esthetiek biedt een afwerking met metaal een gevel uitstekende bescherming tegen weersomstandigheden.

Metalen gevels worden volledig op maat geproduceerd. De gevelpanelen kunnen worden afgestemd op uw project en bieden een eindeloze reeks kleurmogelijkheden. Naast een prachtige afwerking van uw gebouw bieden de Benchmark panelen een uitstekende bescherming van de bouwschil. Ze zijn eenvoudig te integreren in andere systemen met bijpassende voeg- en bijbehorende materialen zodat de afwerking één geheel vormt.

Er is een keuze uit: 3D Gevelbekleding, ACM (Aluminium Composite Material), Alpolic, Aluminium, Corten, RVS, Strekmetaal en Zink.
Kingspan Benchmark

Evolution

Kingspan Evolution staat voor een doorbraak in prefab gevelsystemen. Het resultaat bij toepassing van Evolution gevelpanelen is door de slanke zichtlijnen schoon, glad en esthetisch zeer aantrekkelijk. Of de gevelpanelen nu gebruikt worden voor nieuwbouw of renovatie, de Evolution gevelpanelen stellen de architect in staat om een praktische en betaalbare oplossing toe te passen die tegelijkertijd een grote visuele impact heeft.

Het systeem is eenvoudig te integreren in andere interfaces en maakt variaties in kleur, structuur en profiel mogelijk. Evolution geïsoleerde panelen zijn verkrijgbaar in nieuwe variaties en kleuren, inclusief dual tone en diamond sparkle.
Kingspan Benchmark

Zonnepanelen

Wall Glaze gebruikt zonnecellen om schone energie op te wekken voor gebouwen, zelfs als het bewolkt is. Na installatie heeft geen elke kW die wordt opgewekt door zonnecellen koolstofemissies, waardoor het milieu minder belast wordt en op energiekosten wordt bespaard.


Voor vragen over levering en montage van Kingspan Benchmark kunt u altijd contact opnemen met VDP projecten BV.

Alucobond
Eternit
Favemanc
FibreCem
Kingspan
Lankhorst
Mosa
NBK Terracotta
Plastica
Plato
Rockpanel
SVK
Trespa
Werzalit