Geïsolreerde Paneel systemen

Geïsoleerde paneel systemen

Deze panelen (ook wel sandwichpanelen genoemd) zijn opgebouwd uit twee platen met daartussen PUR of PIR. Doordat de binnen- en buitenplaat niet met elkaar in verbinding staan en door de eigenschappen van de harde schuim daartussen, worden de panelen gekenmerkt door de combinatie van hoge isolatiewaarden met een laag eigen gewicht. Hierdoor kunnen constructies en fundering ook relatief licht worden uitgevoerd.

Door de hoge isolatiewaarde en de minimale lijnvormige koudebruggen zorgt het voor een besparing op energiekosten. Daarbij verkorten ze de bouwtijd, waardoor veiligheidsrisico's tot een minimum worden beperkt.
Geïsolreerde Paneel systemen

Variatie

De sandwichpanelen zijn leverbaar met verschillende speciale coatings. Samen met het ontbreken van een spouw in het paneel (waaardoor de kans op inwendige corrosie of condensatie wordt uitgesloten), zorgt dat voor een besparing in de onderhoudskosten.

De meeste gevel systemen kunnen blind worden bevestigd en de sandwichpanelen zijn verkrijgbaar met verschillende profileringen en kleuren, zodat er voor ieder gebouw wel een oplossing te vinden is.

De panelen worden geproduceerd volgens de strengst eisen en de samenstelling van de PUR of PIR zorgt voor een gegarandeerde brandwerendheid.

Voor vragen over levering en montage van geïsoleerde paneel systemen kunt u altijd contact opnemen met VDP projecten BV.

Alucobond
Eternit
Favemanc
FibreCem
Kingspan
Lankhorst
Mosa
NBK Terracotta
Plastica
Plato
Rockpanel
SVK
Trespa
Werzalit