eter-color

Tectiva

De plaat, die vroeger Eter-Color werd genoemd, wordt gekenmerkt door natuurlijke kleurschakeringen, die versterkt kunnen worden door de orientatie van de plaat en inwerking van licht en vocht. De plaat wordt iets lichter bij veroudering. Kenmerkend voor de oppervlakte van de plaat zijn de fijne schuurlijnen, hierdoor bekomt men een bijzonder natuurlijke en eerlijke uitstraling.

Tectiva is een duurzame, in de massa gekleurde gevelplaat. Geen bovenop liggende kleurencoating dus, maar wel een kwalitatief sterk, door en door gekleurd paneel.

Een natuurlijke en budgetvriendelijke oplossing

Wie houdt van sterke maar sobere oplossingen, valt vast en zeker voor Tectiva. Deze pure vezelcementplaat garandeert een hoge duurzaamheid. Tectiva is immers op efficiënte wijze behandeld tegen weersinvloeden met een transparante impregnering.
eter-color

Verwerking

Tectiva gevelplaten zijn beschikbaar in een dikte van 8 mm voor zichtbare bevestiging of verlijming op houten en aluminium draagstructuur.

Afmetingen standaardplaten haaks verzaagd

1220 x 2500 mm
1220 x 3050 mm

De standaardplaten kunnen probleemloos op maat verzaagd en aangepast worden aan elk denkbaar ontwerp.

Voor vragen over levering en montage van Tectiva (Eter-color) vezelcement panelen kunt u altijd contact opnemen met VDP projecten BV.

Alucobond
Eternit
Favemanc
FibreCem
Kingspan
Lankhorst
Mosa
NBK Terracotta
Plastica
Plato
Rockpanel
SVK
Trespa
Werzalit