SVK decomat

Decomat

Deze gevelpanelen zijn gemaakt van dubbelgeperst vezelcementmateriaal met cement, vezels en water als basisgrondstoffen. Hun grote sterkte danken de panelen aan de toevoeging van hoogwaardige en duurzame 'wapenings'-vezels. SVK laat de Decomat panelen aan de lucht uitharden in droogkamers. Dit natuurlijke droogproces duurt maar liefst vier weken en biedt als belangrijke voordelen:
 • Decomat platen zijn extra sterk
 • Decomat platen behouden enige elasticiteit
 • Decomat platen zijn weinig scheurgevoelig
 • Kleurenpalet

  SVK produceert milieubewust, daarom is gekozen voor een watergedragen verfsysteem. De achterzijde van de Decomat panelen is beschermd door een drenklaag, aan de voorzijde is er maar liefst een driedubbele afwerkingslaag aangebracht. De toplaag bestaat uit een hoogwaardig acrylaat verfsysteem met extra uv-bestendigheid.

  SVK decomat

  SVK bied dus een sterk paneel waarmee de mogelijkheid ontstaat om dak en gevel in 1 kleur uit te voeren. Daarbij heeft het paneel weinig onderhoud nodig. Bovendien is dat onderhoud eenvoudig: reinigen met zuiver water, of water met een gewoon vloeibaar reinigingsmiddel volstaat.

  Voor vragen over levering en montage van Decomat vezelcement panelen kunt u altijd contact opnemen met VDP projecten BV.

  Alucobond
  Eternit
  Favemanc
  FibreCem
  Kingspan
  Lankhorst
  Mosa
  NBK Terracotta
  Plastica
  Plato
  Rockpanel
  SVK
  Trespa
  Werzalit