Neptunus golfplaten

Neptunus golfplaten

Om SVK Neptunus golfplaten te produceren worden er uitsluitend hoogwaardige vezels gebruikt. Alleen de beste grondstoffen leveren de sterkste plaat op. Voor deze vezelcement golfplaten worden verschillende lagen vezelcement materiaal samengevoegd tot de gewenste plaatdikte. Om een goede hechting van de verschillende lagen te garanderen word het materiaal zo sterk mogelijk geperst. Daarna wordt elke golfplaat apart nog een tweede keer onder enorme hoge druk geperst. Die individuele tweede persing is wat golfplaten van SVK zo uniek en extra sterk maakt. Om het product compleet te maken word er ook gebruik gemaakt van unieke kleuren.

Neptunus en uw leefomgeving

Neptunus golfplaten zijn damp-open. Door hun poriënstructuur nemen de platen de waterdamp op uit de binnenruimte. Ze pamperen het vocht en geven het geleidelijk weer af aan de buitenlucht. Met deze golfplaten hebt u aan de onderkant van de platen dus nooit last van condensvocht. Dat is een groot voordeel want condens kan het binnen laat regenen zoals buiten.

Ook zit er in Neptunus golfplaten geen metaal. Daarom kan een golfplaten dak van SVK absoluut niet roesten. Een groot voordeel tegenover staalplaten die roesten op plaatsen waar de beschermlaag beschadigd of geperforeerd is.

Kleuren

De coating van Neptunus vezelcement golfplaten is in de volgende kleuren verkrijgbaar:

Neptunus golfplaten

Maten

Neptunus vezelcement golfplaten zijn in de volgende maten verkrijgbaar:

1220 mm
1250 mm
1525 mm
1585 mm
1830 mm
2135 mm
2440 mm
3050 mm


Voor vragen over levering en montage van Neptunus vezelcement golfplaten kunt u altijd contact opnemen met VDP projecten BV.

Alucobond
Eternit
Favemanc
FibreCem
Kingspan
Lankhorst
Mosa
NBK Terracotta
Plastica
Plato
Rockpanel
SVK
Trespa
Werzalit